Steun het hospice

Het hospice is vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven en fondsen. Van de bewoners wordt een eigen bijdrage gevraagd als tegemoetkoming voor de verblijfskosten in het hospice. Dit is echter niet voldoende om de exploitatie te dekken. Wilt u het hospice steunen dan kunt u Vriend worden door middel van een jaarlijkse/maandelijkse bijdrage, maar u kunt ook een eenmalige gift doen. Voor donateurs uit Nederland is uw gift voor de belasting aftrekbaar omdat het  hospice een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is.

Bijzondere gelegenheden

Meer informatie over donaties t.g.v. bijzondere gelegenheden (zoals een huwelijk, verjaardag, jubileum) of andere mogelijkheden voor een gift aan het hospice via een overeenkomst kunt u inwinnen bij de directeur van het hospice via rianne@arcocavent.com.

Bankgegevens Curaçao

RBC 8000 000 1041 98105
MCB 27785506
t.a.v. Arco Cavent, Majoorsweg 25, Curaçao

Bankgegevens Nederland

NL63 INGB 0007360798
t.a.v. Stg. vrienden in Nederland van Hospice Arco Cavent, van der Kamplaan 30, 2625 KM Delft

Contactgegevens

Stichting Hospice Arco Cavent
Majoorsweg 25, Curaçao
Tel : +5999 737 0888
info@arcocavent.com

Altijd op de hoogte blijven?

Op onze Facebook pagina posten we regelmatig foto’s en nieuwtjes. Like ons op Facebook en mis niets.

Vrijwilligers

Arco Cavent is het eerste hospice wat uitsluitend met vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers worden getraind in deze specifieke zorg. Zij verrichten geen medische of verpleegkundige taken. Deze taken worden gedaan door verpleegkundigen eventueel ondersteund door de vrijwilligers.