Nieuws

Week4Light 2020

Week4Light 2020

Tijdens de Week4Light wordt overlijden op een toegankelijke en realistische manier bespreekbaar gemaakt. Door het online delen van verhalen en het tonen van begrip en betrokkenheid worden mensen er bewust van dat de dood bij het leven hoort en dat dit niet iets is om bang voor te zijn.

Masha Danki!

Masha Danki!

Hospice Arco Cavent spreekt van een zeer geslaagde tweede editie Walk4Light.

2e Walk4Light op 29 september!

2e Walk4Light op 29 september!

Op zaterdag 29 september 2018 gaat de 2de editie van de unieke loop voor jong en oud, “Walk4Light”, van start om geld in te zamelen voor ongeneeslijk zieke mensen die in hun laatste levensfase hun dagen doorbrengen in Hospice Arco Cavent. De opbrengst wordt volledig besteed aan initiatieven die het leven van de bewoners én hun naaste familie en vrienden kunnen veraangenamen.

Herdenking 17 december 2017

Herdenking 17 december 2017

Met dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen en Caroline Castendijk Photography voor de prachtige foto’s.

Contactgegevens

Stichting Hospice Arco Cavent
Majoorsweg 25, Curaçao
Tel : +5999 737 0888
info@arcocavent.com

Altijd op de hoogte blijven?

Op onze Facebook pagina posten we regelmatig foto’s en nieuwtjes. Like ons op Facebook en mis niets.

Steun het hospice

Het hospice is vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven en fondsen. Van de bewoners wordt een eigen bijdrage gevraagd als tegemoetkoming voor de verblijfskosten in het hospice. Dit is echter niet voldoende om de exploitatie te dekken.

Vrijwilligers

Arco Cavent is het eerste hospice wat uitsluitend met vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers worden getraind in deze specifieke zorg. Zij verrichten geen medische of verpleegkundige taken. Deze taken worden gedaan door verpleegkundigen eventueel ondersteund door de vrijwilligers.