Sponsoractie Skate4Light

Bon dia, graag stel ik mij aan u voor

Ik ben Wim ter Haar werkzaam als Bouwkostendeskundige bij Jansen de Jong Caribbean b.v.
Ik ben samen met mijn vrouw Thea de Graaf vijf jaar geleden naar Sint Maarten geëmigreerd en ondertussen wonen we nu al weer ruim 2 jaar op Curaçao.

Thea werkt in het Hospice als vrijwilligster met heel veel plezier, alleen hebben ze daar één groot probleem ze komen er steeds geld tekort. Het Hospice is geheel afhankelijk van donaties, giften en sponsoring, 90% van de mensen werken daar op vrijwillige basis.
Alle terminaal zieke patiënten worden daar opgenomen, (indien er plaats is) dus ook onverzekerde patiënten worden hier liefdevol verzorgd. Voor een verzekerde patiënt krijgt de Hospice een vergoeding van de SVB maar deze vergoeding dekt de totale kosten niet, dus is het iedere maand weer stress om alle rekeningen betaald te krijgen.
Nu heb ik het plan opgevat om iets voor het Hospice te gaan doen. Ik wil deze winter op de Weissensee (Oostenrijk) 3x de Alternatieve Elfstedentocht (200km) gaan schaatsen in één week.
Ik ben dus op zoek naar sponsors en/of donaties en hoop hiermee veel geld binnen te schaatsen en dat wordt in zijn geheel gedoneerd aan de Hospice. Er mag per rit, kilometer en/of een vast bedrag worden gedoneerd. Op de Facebook pagina van het hospice is er vanaf nu gelegenheid om gemakkelijk te doneren met behulp van een donatieknop!

Uw bijdrage kan op onderstaande rekeningen gestort worden onder vernoeming van ‘TripleSkate4Light’.

19 Januari vertrek ik richting Oostenrijk, daar zullen we iedereen op de hoogte houden via Facebook en whatsapp over dit schaatsevenement! Een challenge voor een goed doel!

Ik ga ervoor u toch ook?

Bankgegevens Curaçao

RBC 8000 000 1041 98105
MCB 27785506

t.a.v. Arco Cavent
Majoorsweg 25 Curaçao

o.v.v. ‘TripleSkate4Light’

Bankgegevens Nederland

NL63 INGB 0007360798

t.a.v. Stg. vrienden in Nederland van Hospice Arco Cavent
van der Kamplaan 30
2625 KM Delft

o.v.v. ‘TripleSkate4Light’

Doneer meteen online via credit card

Contactgegevens

Stichting Hospice Arco Cavent
Majoorsweg 25, Curaçao
Tel : +5999 737 0888
info@arcocavent.com

Altijd op de hoogte blijven?

Op onze Facebook pagina posten we regelmatig foto’s en nieuwtjes. Like ons op Facebook en mis niets.

Steun het hospice

Het hospice is vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties van particulieren, bedrijven en fondsen. Van de bewoners wordt een eigen bijdrage gevraagd als tegemoetkoming voor de verblijfskosten in het hospice. Dit is echter niet voldoende om de exploitatie te dekken.

Vrijwilligers

Arco Cavent is het eerste hospice wat uitsluitend met vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers worden getraind in deze specifieke zorg. Zij verrichten geen medische of verpleegkundige taken. Deze taken worden gedaan door verpleegkundigen eventueel ondersteund door de vrijwilligers.