2e Walk4Light op 29 september!

Aug 2, 2018

Op zaterdag 29 september 2018 gaat de 2de editie van de unieke loop voor jong en oud, “Walk4Light”, van start om geld in te zamelen voor ongeneeslijk zieke mensen die in hun laatste levensfase hun dagen doorbrengen in Hospice Arco Cavent. De opbrengst wordt volledig besteed aan initiatieven die het leven van de bewoners én hun naaste familie en vrienden kunnen veraangenamen.

De Walk4Light is een evenement waarbij deelnemers samen wandelen in het Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) tussen 17.00 en 21.00 uur. Binnen dit tijdsbestek is er gelegenheid om dierbaren te herdenken. Tijdens de loop verzorgt Danny Yanga diverse sfeervolle optredens van lokale artiesten met muziek en dans en vinden er verschillende hartverwarmende ceremonies plaats. Gelijktijdig is er ook een informatiebeurs te bezoeken waar aanverwante bedrijven informatie geven over hun diensten en/of producten. U kunt daarbij onder andere denken aan thuiszorgorganisaties, verzorgingsproducten, herinneringssieraden, uitvaart- en verzekeringsbedrijven. Het evenement wordt wederom spectaculair geopend door Churandy Martina met het ontsteken van de vlam en is voor zowel wandelaars als niet-wandelaars gratis te bezoeken.

Vanaf eind augustus zullen op diverse verkooppunten, zoals De Dames, SAMBIL, Zuikertuin Mall en Van den Tweel Supermarket Zeelandia, de Walk4Light T-shirt, armbandjes en memory bags weer te koop worden aangeboden. De memory bags kunnen door u beschreven en versierd worden en zullen aan het eind van de avond aangestoken worden langs het wandelparcours. Deze serene afsluiting mag u niet missen.

Bekijk de website voor alle informatie